lukoil-banenr

Compania chineză Huansu, care face parte din grupul BAIC, a lansat oficial pe piață modelul Hyosow, care defapt este o replică rușinoasă a SUV-ului de performanță Lamborghini Urus.

Pilot Autoexpert

Deja de ani buni suntem pbișnuiți cu tupeul chinezilor de a copia modelele constructorilor celebri de talie mondială. Unori creaturile chineze pe patru roși ajung să se vândă chiar mai bine decât modelele originale de pe care au fost copiate.

Ei bine, astăzi vă prezentăm în imagini cea mai recentă copie a asiaticilor care poartă denumirea Huansu Hyosow, care conform presei chineze este echipată cu un motor de 2.0 litri volum și dezvoltă circa 200 de cai putere. O performanță extrem de modestă față de Urus, da și la un preț mult mai accesibil, de  doar 15.000 de dolari SUA!

Pentru a sesiza diferența, vă amintim că, Lamborghini Urus se prezintă cu un motor V8 Bi-turbo de 4.0 litri volum, care cuplat la o cutie automată cu opt rapoarte și un sistem de tracșiune integrală, livrează 650 de cai putere! Prețul acestui model pornește de la circa 205.000 de euro pe piața din Europa.

Comentarii