lukoil-banenr

China se poate bucura de cea mai bogată și mai variată ofertă de automobile din toată lumea. Pentru ei, au fost deseori create automobile pe care europenii nici măcar nu și le-au imaginat. Iată că astăzi vă facem cunoștință cu încă un astfel de automobil.

Pilot Autoexpert

SUV-ul de talie medie, Mercedes-Benz GLC a primit recent versiunea Long. Mașina a debutat oficial și a fost confirmată astfel de către producător. Până a vă bucura însă, trebuie să știți că noul model MB va fi comercializat doar în China, ceea ce înseamnă că pe bătrânul continent nu va ajunge vreodată.

La fel ca și Seria 5 Long, E-Class Long, Q5 Long și alte modele exclusive, noul GLC L va putea fi întâlnit exclusiv în Republica Populară Chineză. Cu o diferență în lungime față de versiunea standard, de 100 mm, noul SUV oferă acum mai mult spațiu celor mai răsfățați oameni de afaceri din acest stat. Ca să nu vă plictisim cu detalii prea multe, este suficient să priviți pozele de mai jos, care cu siguranță că vă vor face geloși.

Versiunea GLC L va fi asamblată la uzina Beijing-Benz Motor Company (BBAC) și urmează să fie echipată cu unul dintre aceste propulsoare de 2.0 litri, la alegere, GLC 200 L cu 184 PS, GLC 250 L 4Matic cu 211 PS sau GLC 300 L 4Matic cu 245 PS.

Comentarii