lukoil-banenr

Britanicii s-au ţinut de cuvânt atunci când au promis că vor lansa cel mai performant şi mai rapid coupe marca Rolls-Royce, iar acesta a fost numit Wraith. Coupe-ul de lux este şi cea mai nouă achiziţie a raper-ului Chris Brown, pe care cel din urmă, a decis să „îl împrospăteze” puţin. 

Pilot Autoexpert

Dacă i-a reuşit sau nu acest lucru, rămâne să ne spuneţi voi, cititorii site-ului AutoExpertMD, însă în opinia noastră, rezultatul este mai degrabă un coşmar decât o capodoperă. „Strigoiul” a fost colantat cu folie negru-mat dar şi roşie lucioasă, încălţat în jante supradimensionate, iar acestea la rândul lor au fost finisate în negru mat.

Rolls-Royce Wraith a debutat în 2013 fiind echipat cu un V12 imens de 6.592 de cenimetri cubi, twin-turbo, care dezvoltă 623 de cai putere şi 800 Nm de cuplu motor, disponibil pe o plajă de turaţii cu prinsă între 1.500 şi 5.500 de rotaţii pe minut. Coupe-ul măsoară 5.268 de mm în lungime şi cântăreşte peste 2.400 de kilograme. Chiar şi aşa, la Festivalul de viteză de la Goodwood a reuşit să se impună cu un timp de circuit mai mult mai bun faţă de Porsche 918 Spyder!

do-you-like-chris-browns-rolls-royce-wraiths-new-look_2

do-you-like-chris-browns-rolls-royce-wraiths-new-look_3

Comentarii