lukoil-banenr

Christian Horner a vizitat fabrica Ferrari de la Maranello

Presa din Italia a dezvăluit miercuri că Christian Horner, şeful Red Bull racing, a efectuat luna trecută o vizită secretă la sediul Scuderiei Ferrari de la Maranello.

Pilot Autoexpert

Britanicul s-a întâlnit cu Mario Mairano, şeful departamentului de resurse umane, element care motivează apariţia numeroaselor speculaţii cu privire la un posibil transfer al britanicului la echipa lui Luca di Montezemolo.

Ferrari încearcă din nou să-l recruteze pe Adrian Newey, directorul tehnic al Scuderiei, dar nu este exclus ca inclusiv Horner să fie vizat pentru înlocuirea şefului Stefano Domenicali. „Se consideră că aceasta este o încercare de a obţine acces indirect la serviciile designerului vedeta Adrian Newey”, precizează jurnalistul Christian Nimmervoll.

Presa internaţională a speculat şi cu alte ocazii că Ferrari este interesată de serviciile lui Horner şi Newey. Contractele celor doi cu Red Bull Racing urmează să expire la sfârşitul sezonului 2014.

Între timp, pilotul Mark Webber a dezvăluit că va fi primul care va urca la volanul noului monopost Red Bull RB9. Australianul va testa pentru campioana mondială la Jerez în 5-6 februarie.

Comentarii