lukoil-banenr

Chrysler vinde un 300S personalizat de Varvatos

Chrysler a stabilit un parteneriat cu designerul american John Varvatos pentru realizarea unui 300S care va fi vândut la licitaţie într-un scop caritabil. Designerul a fost implicat iniţial în campania Imported From Detroit, pentru promovarea gamei noi 300.

Pilot Autoexpert

Modelul personalizat se distinge la exterior prin câteva elemente, cum ar fi jantele din aliaj care au dimensiuni de 20 de inci şi au fost realizate special, grila radiatorului înnegrită, farurile cu tentă uşor întunecată şi emblemele care te avertizează că acest 300S nu este unul oarecare.

Sursa de inspiraţie pentru crearea interiorului a fost colecţia vestimentară a designerului, iar în privinţa materialelor utilizate s-a optat pentru piele premium – care se regăseşte inclusiv în jurul instrumentarului – şi pentru inserţii din lemn şi crom.

Licitaţia pentru acest 300S este deschisă online pe blogul oficial Chrysler până pe 20 martie. Banii încasaţi vor fi oferiţi către organizaţia Stuart House care îi consiliază pe copiii care au fost victime ale unor abuzuri sexuale.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCinci minute cu Ken Block
Articolul următorKia Sorento