lukoil-banenr

Zilnic, pe şoselele din întreaga lume au loc o sumedenie de accidente rutiere. Din nefericire multe dintre acestea sunt soldate cu decesul a mii de oameni, iar dacă ar fi să vorbim mai exact, atunci potrivit unor statistici, cifra persoanelor decedate se ridică la 3.400 pe zi! Alte câteva zeci de mii rămân afectaţi/traumatizaţi pentru tot restul vieţii…
Printre ei se numără şi celebrităţile, iar mai jos vedeţi un top realizat de auto-bild.ro, cu cinci dintre cele mai marcante!

Pilot Autoexpert

Paul Walker (40 de ani)

paulwalker

La data de 30 noiembrie 2013, Paul Walker și-a pierdut viața când mașina în care se afla, un Porche Carrera GT din 2005 a intrat violent într-un stâlp de lumină. Atât Paul cât şi prietenul său, șofer profesionist de mașini de curse, şi-au pierdut viaţa instant.

James Dean (24 de ani)

james_dean

Pe data de 30 septembrie 1955, James Dean și-a pierdut viața dupa ce autoturismul său Porsche Spyder 550, în care se afla împreună cu mecanicul Rolf Weutherich, s-a ciocnit cu o altă masina pe o autostradă din California. Actorul a murit în drum spre spital din cauza rănilor la nivelul gâtului.

Prințesa Diana (36 de ani)

MI+Princess+Diana

Pe data de 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul. Mașina lor, un Mercedes-Benz S280 în caroseria W140 s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului. Se spune că şoferul circula cu 200 de km/h pentru a scăpa de paparazzii…

 

Albert Camus (64 de ani)

albert-camus

Scriitorul Albert Camus a murit pe 4 ianuarie 1960 într-un accident de mașină, la vârsta de 64 de ani. Unii cred că accidentul a fost rezultatul unei intrigi sovietice. „În acea zi, Camus trebuia de fapt să se întoarcă acasă cu trenul. Îşi luase chiar şi biletul de tren, dar s-a răzgândit în ultimul moment şi a decis să meargă acasă cu Michel Gallimard (nepotul lui Gaston Gallimard, fondatorul celebrei edituri franceze). De altfel, automobilul îi aparţinea lui Gallimard”, a declarat ulterior un martor. Automobilul marca Facel Vega a intrat într-un copac.

Grace Kelly (52 de ani)

grace-kelly_73411-1920x1200

Actrița Grace Kelly a îndoliat Statele Unite când a murit într-un accident rutier, pe 14 septembrie 1982, la doar 52 de ani. Aceasta a suferit un atac vascular cerebral în timp ce era la volan și a pierdut controlul mașinii. Fiica ei Stephanie a supraviețuit.

sursă: autobild.ro

Comentarii