lukoil-banenr

Dragii noştri cititori, cu riscul de a vă surprinde trebuie să vă spunem că automobilul întâi de toate, a apărut ca o necesitate. Ulterior, oamenii cu bani l-au transformat într-un lux, iar cei mai răsfăţaţi, îl utilizează ca pe un instrument de afirmare, ori o etichetă a statutului său social. Noi cei de la AutoExpert nutrim o pasiune aparte pentru automobile, însă rămânem cu picioarele pe pământ!

Pilot Autoexpert

Sincer să vă spun, mă bucur să văd că, indiferent de rezervele financiare de care dispun unii, nu au renunţat la simţul realităţii şi îşi folosesc maşina pentru propriile necesităţi! Aş spune că este şi cazul acestui proprietar de BMW Seria 6 Cabrio, în caroseria E63, produsă în anii 2004-2010, care a fost surprins transportând o scară, în habitaclul maşinii. Interiorul tapiţat cu piele s-ar putea să nu fie chiar încântat de asemenea idei, dar, hei(!), cine a spus că automobilul trebuie să fie doar o piesă de colecţie? Până la urmă, utilul trebuie îmbinat cu plăcutul şi viceversa, nu?!

De ce să apelezi la o firmă de transport, când poţi decapota maşina, şi îţi încape cu uşurinţă aproape orice obiect care are o înălţime de peste 1 metru. Mai ales că, din ce putem vedea, se pare că are şi un „coechipier” care ţine fixată scara. Deci totul e sub control şi în maximă sigurnţă 😀

Poza a fost postată pe o pagină de Facebook şi ţinem să îi mulţumim autorului pentru aceasta!

13173629_10207650888163931_7754117862203885402_n

 

Comentarii