lukoil-banenr

Cine sunt clienţii feeriei Lamborghini Veneno?

Pilot Autoexpert

Italienii de la Lamborghini au fost inspiraţi de sărbătorirea a 50 de ani de existenţă a companiei şi au creat unul dintre cele mai exclusiviste maşini ale anului – Veneno! El e atât de exclusivist încât, deşi costă 3.6 milioane de euro, clienţii s-au bătut pe cele trei exemplare.

Iar într-un final, bătălia este câştigată de continentul american, unde vor pleca două dintre cele trei exemplare promise a fi produse la SantAgata Bolognese. Cel de-al treilea îi va reveni unui client misterios din Orientul Mijlociu.

În Europa va rămâne doar prototipul lui Veneno, expus la Muzeul Lamborghini. Michael Lock, şeful Lamborghini SUA, a declarat că şi-ar fi dorit să vadă toate cele trei exemplare în Statele Unite, având în vedere numărul mare de cereri.

Din SUA au fost aleşi Antoine Dominic şi Kris Singh. Dominic este de mai mult timp un client al brandului şi deţinătorul showroom-ului din Long Island. În trecut, a deţinut un Ferrari F40, urmat de un F50 şi chiar de un Enzo. În prezent mai deţine un Maserati MC12 în garaj.

Kris Singh are peste 30 de ani şi este directorul companiei de investiţii Tequesta Investments din Florida. El pune succesul supercarului pe seama eforturilor financiare şi de dezvoltare ale părintelui Volkswagen. A fost îndrăgostit de Ferrari 430 Scuderia şi de ediţia limitată 16M, dar a recunoscut că ar alege repede un Gallardo Superleggera sau Performante.

Posibilitatea de a deveni posesorii noului Veneno îi costă pe cei doi clienţi câte 4 milioane de euro.

Comentarii