lukoil-banenr

Cine vrea un Renault Zoe Cabrio?

Pilot Autoexpert

Renault Zoe a primit o versiune decapotabilă, realizată virtual de un fan al mărcii. Reprezentanţii Renault au reacţionat rapid şi au prezentat imaginea pe pagina de Facebook a mărcii, întrebând fanii dacă ar fi interesaţi de o versiune de serie a cabrioletei bazate pe modelul electric de serie de la Renault. Reacţiile fanilor Renault nu s-au lăsat aşteptate, majoritatea comentatorilor de pe pagina de Facebook a mărcii susţinând că o asemenea versiune ar fi o idee bună.

Cei de la Renault nu au anunţat nicio intenţie de a dezvolta un asemenea model. Însă, un asemenea model de nişă ar putea să crească atractivitatea vehiculelor electrice. În prezent, Zoe este oferit doar într-o versiune hatchback cu cinci uşi.

Renault Zoe are o autonomie de 150 kilometri în condiţii reale, spun reprezentanţii mărcii franţuzeşti. În condiţii de temperatură scăzute, Zoe are o autonomie mai redusă, de aproximativ 100 kilometri, anunţau reprezentanţii mărcii din Paris. Acumulatorul lui Renault Zoe se încarcă în maximum nouă ore, dacă este folosită o priză standard şi bateria este descărcată complet.

Comentarii