lukoil-banenr

Citroen a prezentat primele imagini oficiale cu noul membru al gamei DS. Sedanul poartă numele DS 5LS este și primul model care poartă indicativul DS și are un design inspirat de conceptele Wild Rubis și Numero 9.

Pilot Autoexpert

Partea frontală are un design destul de agresiv și impozant, idee aplicată și pentru spate, puține elemente de design fiind tipic franceze.

Citroen DS 5LS4

Așa cum DS-ul 5LS este proiectat pentru piața din China, nu e de mirare că Citroen DS 5LS are cel mai mare ampatament din segmentul C (2,7 metri) și o lungime egală cu 4,7 metri, fapt care se traduce într-un spațiu foarte bun pentru pasageri.

La interior putem observa design-ul plăcut și materialele par de calitate. Pe lista de dotări clienții vor primi scaune cu masaj, blind spot assist, keyless start și un sistem de infotainment performant.

Citroen DS 5LS3

Pentru început, noul DS poate fi echipat cu două motoare pe benzină: THP 160 și THP 200, ambele fiind cuplate la o transmisie automată cu șase rapoarte.

Francezii au însoțit premiera și cu anunțul că anul viitor vom avea parte și de un SUV în gama DS. Din regrete tot destinat exclusiv pentru piața din China.

Citroen DS 5LS2

Citroen DS 5LS1

Comentarii