lukoil-banenr

La patru ani de la lansarea celei de a doua generații a modelului C4, Citroen decide că a venit timpul pentru un facelift.

Francezii sunt de părerea că exteriorul compactei este încă în vogă de aceea s-au limitat la mici retușuri estetice. Cele mai evidente schimbări țin de noile blocuril optice care acum au primit lumini de zi cu tehnologia LED, barele față/spate s-au ales cu elemente cromate, iar caroseria a primit un nou set de jante din aliaj de 17 inch. Cam atît la acest capitol de aceea, o persoană neinițiată cu greu va face diferența dintre modelul prefacelift și cel de după restyling.

FLYONE

Citroen-C4-6 (1)

La interior însă, C4 oferă ceva mai mult, noi materiale de o calitate mai bună, un tablou de bord cu display central de 7 inch pe diagonală și funcția touchscreen. De acum, șoferul are la dispoziție un sistem hands-free și keyless go. Dar asta nu e tot, scaunele devin mai confortabile iar pentru cei cu buzunarul gros este disponibilă și funcția de masaj – o premieră pentru această clasă! 

La capitolul motoare schimbările sunt mai semnificative, Citroen C4 primeste un nou motor turbo pe benzină în 3 cilindri ce livrează 110 CP. Acesta este agregat la o cutie de viteze manuală în 5 rapoarte. Producătorul declară ca mașina are un consum mediu de combustibil de 4,7 l/100 km iar emisiile de CO2 sunt de numai 110 g/km. Celelalte propulsoare au rămas neschimbate iar Citroen anunță că noul C4 va ajunge în saloanele dealerilor anul viitor. Citroen-C4-4

diselok

Citroen-C4-3

Citroen-C4-2

Citroen-C4-12

Citroen-C4-13

Citroen-C4-14

Citroen-C4-15

Citroen-C4-1

Citroen-C4-11

Citroen-C4-10

Citroen-C4-9

Citroen-C4-8

Citroen-C4-6

Comentarii