lukoil-banenr

Citroen C3 Picasso Facelift

Citroen C3 Picasso a primit un facelift care va fi lansat la Salonul Auto de la Paris. Modelul va fi prezentat alături de DS3 Cabrio şi de conceptul DS3 Electrum, o versiune electrică a subcompactei franţuzeşti. Facelift-ul aplicat lui C3 Picasso vine cu modificări minore, incluzând culori noi, mai multe opţiuni în materie de tapiţerie, câteva îmbunătăţiri la capitolul tehnologie şi o restilizare subtilă la nivelul părţii frontale.

Pilot Autoexpert

Blocurile optice integrează acum LED-uri, iar bara faţă a fost restilizată. Interiorul blocurilor optice a fost şi el modificat. Noile nuanţe exterioare sunt „Ink Blue” şi „Pearlescent White”. Opţional, clienţii pot comanda piele „Mistral Claudia” pentru interior. Tot la interior, C3 Picasso este oferit alături de sistemul de navigaţie eMyWay, care integrează port USB, mufă aux şi Bluetooth.

Citroen C3 Picasso primeşte şi o oglindă centrală anti-orbire, proiectoare de ceaţă cu lumini adaptive şi o consolă cu lumini ambientale amplasate pe plafon. Gama de motorizări a lui Citroen C3 Picasso a rămas neschimbată, la fel ca şi platforma tehnică. Francezii vor anunţa preţul versiunii facelift a lui C3 Picasso după debutul de la Salonul Auto de la Paris.

Comentarii