lukoil-banenr

Versiunea în trei volume a hatchback-ului C4 ajuns în Moldova. Acesta vine cu preț accesibil și caroserie spațioasă.

FLYONE

Citroen C 4 sedan a fost prezentat pentru prima dată publicului în 2012, în cadrul salonului auto din China. Totuși, au mai trebuit să treacă câțiva ani pînă acesta a fost lansat în producția de serie pentru ca ulterior, să ajungă și la noi. Versiunea în trei volume țintește piețile emergente, cum ar fi Russia, China și țările Americii Latine. În Moldova acesta va concura cu Renault Megane, Kia Cerato, Kia Ceed și Hyundai Elantra.

diselok

Astfel, disponibile sunt trei motorizări, de 115, 120 și 150 CP. Toate în 4 cilindri şi volum de 1600 cmc. Ultima versiunea este turbo-aspirată și disponibilă în varianta cu transmisie automată. Prețul de pornire începe de la 11.900 euro pentru versiunea entry-level sau cea de 115 CP și cutie de viteze manuală în 5 rapoarte. A doua motorizare, cea de 120 CP, este disponibilă ca și versiunea de top, doar cu cutie de viteze automată în 6 rapoarte și pornește de la 13.200 euro.

Pentru cel mai puternic C4 sedan va trebui să scoateți 15.100 euro. Ultimul însă, vine mai bine dotat, dispune deja de computer de bord, airbag-uri față laterale, faruri anticeață, cotieră, geamuri spate electrice, oglinzi și mânere uși vopsite în culoarea caroseriei, dar și sistem audio.

Există și o versiune de top, numită Exclusive care este disponibilă doar cu motorizarea de 150 CP. Prețul de pornire începe cu 16.300 euro.

Comentarii