lukoil-banenr

Citroen DS3 Cabrio Racing Concept

Pilot Autoexpert

Cea mai sportivă versiune de serie a subcompactei franţuzeşti, Citroen DS3 Racing, vine la Goodwood într-o versiune cabriolet. La moment e doar un concept, după cum spune şi numele lui DS3 Cabrio Racing Concept, însă francezii ar putea să construiască o versiune de serie a acestui model, dacă privim cu atenţie numărul mare de elemente în formă de producţie aflate în echiparea exponatului.

Motorizarea este neschimbată faţă de un DS3 Racing – un motor THP de 1.6 litri, care livrează 200 CP şi 275 Nm. În cazul versiunii hatchback, modelul necesită 6.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. În cazul conceptului, nu avem încă date oficiale, însă dacă luăm în considerente faptul că decapotabila este cu doar 25 de kilograme mai grea decât hatchback-ul, putem fi siguri că diferenţa va fi de ordinul a câteva zecimi de secundă.

Comparativ cu Ctrioen-ul DS3 Racing în versiunea hatchback, conceptul care va debuta la Goodwood se diferă printr-un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, un set de scaune sport cu un design nou şi ornamente interioare noi.

Comentarii