lukoil-banenr

Citroen a lansat o ediție limitată a modelului DS3 pentru a celebra deschiderea unui showroom dedicat modelelor Citroen DS la Paris, programată pe 27 noiembrie.

Pilot Autoexpert

Această serie va purta denumirea de Citroen DS3 World Paris și va fi limitată la doar 15 exemplare. Personalizarea acestora a fost inspirată de arhitectura Art Deco, dar și de spiritul artizanal francez. Pentru DS3 World Paris s-au folosit doar culori exclusive și materiale de calitate înaltă.

Principala diferență se materializează în culoarea mată folosită pentru caroserie, în timp ce plafonul a fost vopsit într-o nuanță mai închisă. Aceiași nuanță maro se regăsește pe jantele acestui model. La interior, DS3-ul World Paris cu numărul 1 folosește piele Nappa în nuanța maro Trinitario, piele folosită atât pentru tapițeria scaunelor cât și pentru îmbrăcarea levierului schimbătorului de viteze și a cotierei centrale.

Fiecare exemplar dintre cele 15 programate va fi unic în ceea ce privește personalizarea, emblema World Paris fiind și ea diferită.

Citroen DS3 World Paris1

 

 

Comentarii