lukoil-banenr

Vauxhall introduce un nou program numit VX360° cu ajutorul căruia speră să îmbunătăţească comunicarea între clienţii săi şi service-urile autorizate. Acest lucru presupune înregistrarea video a lucrărilor efectuate asupra maşinii, astfel că proprietarii de automobile Vauxhall vor putea urmări pas cu pas tot ce se întâmplă în spatele cortinei de fier.

Pilot Autoexpert

Clienţii service-ului Vauxhall vor primi pe tablete sau calculatorul personal un scurt video în care va fi dezvăluită problema dar şi soluţiile propuse pentru înlăturarea ei. Astfel că proprietarii vor putea decide dacă şi în ce fel va fi înlăturată defecţiunea. Autorii proiectului susţin că o astfel de măsură va scurta şi timpul de decizie pe lângă faptul că totul se va desfăşura cu o transparenţă maximă.

Totodată automobiliştii vor putea monitoriza întreg procesul de reparaţie al maşinii sale, fiind siguri de calitatea înaltă a pieselor dar şi a lucrărilor efectuate. Nu este un secret pentru nimeni că în unele service-uri de reparaţie din ţara noastră, unde accesul clienţilor în boxele de lucru este interzis, au fost întâlnite cazuri în care muncitorii au înlocuit piesele cu unele fără garanţie, sau le-au reparat pe cele vechi dar în raport erau trecute ca achiziţii noi. Iată de ce credem că un asemenea sistem ar fi binevenit şi în Moldova!

 

Comentarii