lukoil-banenr

Clio RS 200 “Ange & Démon”

Așa cum probabil ți-ai dat deja seama, numele ediției limitate “Ange & Démon” a lui Clio Renaultsport 200 este echivalentul în română la “înger și demon”.

Pilot Autoexpert

Partea demonică o înțelegem perfect având în vedere că producătorul francez dorește să producă numai 666 de exemplare ale acestei mașini. Totuși, partea angelică lipsește cu desăvârșire.

Spre deosebire de Clio RS 200 standard, cumpărătorii noii ediții limitate “Ange & Démon” vor putea să-și asorteze jantele negre de 18 inchi și etrierii roșii Brembo cu cele trei nuanțe de vopsea mată specială – Toro Red, Givre Nacré și Hologramme Grey.

La interior, singurele diferențe între Clio RS și noua ediție limitată sunt scaunele sport Recaro din piele și o plăcuță specială care să-ți amintească de exclusivitatea mașinii tale ori de câte ori o privești.

Din punct de vedere mecanic, Clio RS “Ange & Démon” nu se diferențiază cu nimic față de modelul standard, sub capota sa sălășluind același motor de 2 litri și 200 de cai putere.

Primele exemplare ale lui Renault Clio RS 200 “Ange & Démon” vor apărea în showroom-urile din Europa începând cu 31 octombrie 2011, iar prețul de pornire pe care constructorul francez îl cere pentru noua ediție limitată a hot hatch-ului său este de 27,990 euro.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPeugeot 4008
Articolul următorFord Transit SportVan