lukoil-banenr

Comunitatea online Smotra.md a fost fondată la data de 20 iulie a anului 2013 şi are drept scop promovarea culturii auto în Republica Moldova dar şi de a demonstra lumii întregi că în acest spaţiu mic, cuprins între România şi Ucraina, poate exista un curent automobilistic aparte. 

FLYONE

10751765_10204765044427155_701846752_n_resize

diselok

Unde mai pui că în Moldova există o mulţime de automobile cu adevărat speciale, exotice, multe dintre care nici nu ai visat să le vezi vreodată pe viu. Pe lângă pasiunea pentru automobile, acest club îşi propune să atingă şi latura culturală a societăţii, pentru a reeduca şoferii, să fie mai buni, mai toleranţi şi mai solidari. Acest lucru se întâmplă la întâlnirile care au loc în afara spaţiului virtual, acolo unde membrii comunităţii îşi pot împărtăşi ideile, emoţiile, părerile sau trăirile legate de maşinile pe care le posedă şi le conduc zilnic, fără a face o distincţie între marcă sau model. Se spune că am putea vedea chiar şi o cafenea dedicată pasionaţilor de automobile, care să adune sub acelaşi acoperiş fanii din toată ţara!

10805208_10204765042707112_1916048559_n_resize

Pe viitor, SMOTRA.MD îşi propune să îşi lărgească orizonturile şi să poată organiza mai multe acte de caritate, deplasându-se în raioanele cele mai puţin favorizate din ţară pentru a întinde o mâină de ajutor celor nevoiaşi. În ce priveşte evenimentele organizate de căre SMOTRA.MD, ni s-a promis că ne aştepta câteva etape de Drag Racing, organizate într-un spaţiu absolut nou unde am putea vedea şi oaspeţi din afară!

AutoExpert.md, primul și cel mai important promotor al culturii auto la noi în țară, ne propunem să aducem în vizorul cititorilor pe toţi cei care contribuie la dezvoltarea valorilor auto în țară. Astăzi, lansăm rubrica – „Cluburi Auto Locale” în care săptămânal vă vom ţine la curent cu toate activităţile cluburilor auto locale . Dacă cunoşti şi tu, pe cineva care merită să ajungă aici, ori poate tu eşti cel care a fondat o nouă comunitate, nu ezita să ne scrii, iar noi vom difuza ştirea!

 

Comentarii