lukoil-banenr

Compania Bugatti susţine că oferă cel mai bun program de loialitate şi deservire tehnică din lume, pentru proprietarii modelului Veyron. Aceasta lungeşte termenul de garanţie până la 15 ani, timp în care reparaţia şi schimbul pieselor se va face absolut gratis.

Pilot Autoexpert

Pentru a obţine termenul maxim de garanţie şi ştampila Bugatti Certified, fiecare automobil va trece un şir de teste speciale de diagnostificare. În caz de depistare a unei piese defecte sau cu o uzură critică, acestea vor fi schimbate imediat pe altele noi. Aceleaşi reguli sunt valabile şi pentru panourile caroseriei confecţionate din fibră de carbon.

În total, pentru modelul Veyron vor fi disponibile câteva pachete de garanţie şi service, care diferă prin termenul de valabilitate şi care iau în considerare specificul de utilizare al vehiculului. Adică cei ce vor folosi automobilul zi de zi şi cei care l-au procurat pentru colecţie, vor avea parte de pachete diferite de mentenanţă.

Amintim că Bugatti Veyron a fost produs în perioada anilor 2005-2015. Acesta se echipa cu un motor W16 de 8.0 litri volum, înzestrat cu patru turbosuflante, care dezvolta 1001 CP şi un cuplu motor de 1250 Nm, mai târziu modelul fiind forţat până la 1200 de cai putere. Propulsorul cuplat la o cutie robotizată cu şapte rapoarte şi dublu ambreiaj, dar şi tracţiunea integrală, permitea o accelerare de la 0-100 km/h în doar 2,5 secunde, iar viteza maximă varia de la 407 pânp la 410 km/h în dependenţă de varianta supercarului.

La moment un Bugatti Veyron ajunge să coste de la 1.500.000 până la 3.000.000 de dolari SUA.

Comentarii