lukoil-banenr

Compania Mini vrea să construiască un sedan, un model sport şi încă un crossover!!

Publicaţia americană Inside Line informează că Mini vrea mai mai prezinte trei modele noi. Însă chiar şi astfel, conceptul Rocketman nu va fi introdus în producţie, dar a fost luat în considerare şi un model entry-level. Veştile vin de la Harald Kreuger, membru al consiliului de administraţie al mărcii Mini, care a discutat cu americanii de la Inside Line.

Pilot Autoexpert

Noile modele ale mărcii Mini le sunt destinate atât clienţilor noi, care nu au găsit încă ceea ce îşi doreau în gama actuală, cât şi clienţilor fideli ai mărcii care au nevoie de altceva şi nu vor să schimbe marca. Chiar dacă există numeroase critici primite pentru crossoverul Countryman, model care înregistrează 30% din vânzările mărcii la nivel global, acesta ar putea primi un frate şi mai mare, un SUV în toată regula, chiar şi dacă nu mai are deja nici o şansă să se înscrie în lista automobileor mini, poate doar prin numele său şi prin design-ul familiar.

Berlina de la Mini ar putea fi comercializată pe piaţa din China, unde clienţii preferă acest tip de caroserie. Toate modelele noi ale companiei Mini vor avea aceleaşi caracteristici în materie de manevrabilitate, adaugă Kreuger, iar design-ul lor va fi realizat la studiourile BMW Group din Munchen, cu asistenţă din partea BMW Designworks USA din California. Profitabilitatea mărcii Mini ar putea creşte odată cu intrarea în producţia de serie a motorului BMW de 1,5 litri, cu trei cilindri în linie, debutat recent, menit să asigure propulsia viitoarelor modele din gama constructorului din Oxford.

Comentarii