lukoil-banenr

Compania Rolls-Royce va prezenta la Paris o colecţie de automobile cu design de inspiraţie art-deco

Autoproducătorul celor mai preţioase automobile din lume a anunţat că va prezenta o colecţie specială de modele inspirate din stilul de design art-deco la Salonul Auto de la Paris. La moment reprezentanţii mărcii britanice au prezentat doar trei imagini care prezintă viitoarea lor colecţie. Cel mai probabil se comunică despre un amestec de culori şi materiale menite să evoce stilul art-deco.

Pilot Autoexpert

„Stilul art-deco a definit una dintre cele mai interesante mişcări de design din lume, iar acestea au fost recreate de echipa de designeri a mărcii Rolls-Royce.”, anunţă reprezentanţii mărcii din Goodwood. Llivrările Rolls-Royce au crescut în 2011 datorită noii limuzini Ghost cu 31 de procente faţă de anul precedent.

Cum e şi de aşteptat, evenimentul organizat de cei de la Rolls-Royce sigur va fi unul exclusivist. Cel mai probabil modelele Ghost, Phantom şi Phantom Drophead Coupe vor primi ediţii speciale art-deco în cadrul evenimentului auto francez din această toamnă. Însă cel mai aşteptat este posibilitatea ca Rolls-Royce Ghost să primească o nouă versiune de caroserie în cadrul Salonului Auto de la Paris, chiar şi neexistând informaţii clare în acest sens.

Comentarii