lukoil-banenr

Compania Tesla ar putea construi un supercar electric şi viitoare modele autonome

Elon Musk a făcut o serie de declaraţii odată cu ridicarea premiului „Maşina Anului 2013” acordat de Motor Trend lui Model S. CEO-ul Tesla Motors este foarte încântat de rezultatele mărcii pe care o conduce şi a anunţat câteva dintre ideile pe care le discută alături de colegii săi. În prezent, echipa Tesla ia în considerare un supercar electric, un pick-up, un rival al lui BMW Seria 3, un crossover cu şapte locuri şi mai multe vehicule autonome.

Pilot Autoexpert

Viitorul SUV electric al mărcii americane va debuta în 2014, anunţă Musk citând programul de lansări al mărcii pe care o conduce. Un an mai târziu, Tesla Motors va lansa un model care se va lupta cu BMW Seria 3.

În cazul modelelor autonome, cei de la Tesla se gândesc la o colaborare cu Google, corporaţia americană care a patentat mai multe sisteme de conducere autonomă a automobilelor. În baza unui asemenea parteneriat, Google ar putea aduce partea financiară şi software-ul necesar pentru a asigura controlul acestor automobile care se pot conduce singure.

Comentarii