lukoil-banenr

Conducerea Tesla a anunțat recent că, noul președinte al companiei a devenit Robyn Denholm! Aceasta urmează a fi succesoare lui Elon Musk, care în continuare va ocupa funcția de CEO al constructorului american.

Pilot Autoexpert

În prezent, Robyn Denholm este este director financiar și de strategie al celei mai mari companii de telecomunicații din Australia, Telstra. Femeia a intrat în echipa de conducere Tesla încă în anul 2014, ca director independent. La fel aceasta a mai activat în trecut în departamentul financiar al celor de la Toyota.

Amintim că, celebrul om de afaceri Elon Musk, a acceptat să achite o amendă de 20 de milioane de dolari și să renunțe pentru cel puțin trei ani la postul de președinte al Tesla, pentru ca autoritățile americane să renunțe la acuzațiile de fraudă.

Elon Musk a fost a cuzat de către Autoritatea de reglementare a pieței de capital din SUA (Securities and Exchange Commission) de fraudă, după publicarea unui mesaj pe rețeaua de socializare Twitter cu privire la intenția de a scoate compania Tesla de pe bursă.

Comentarii