lukoil-banenr

Aşteptăm legea cu privire la şoferii care au un comportament agresiv! Sper că măcar aşa îi vom pune în banca lor pe cei mai inculţi dintre conducători auto, fie că e la volanul unei maşini de lux, pe maxi taxi sau angajat într-un serviciu de taxi. Iar incidentul filmat recent nu este decât o dovadă că avem nevoie de asemenea schimbare.

Pe scurt, totul a fost cam aşa. O doamnă, este blocată în parcarea unui restaurant din capitală, de către un Hercules aflat la volanul maşinii de taxi. Acesta nu se lasă înduplecat şi refuză să se dea la o parte. Rămasă fără alternative, doamna a scos telefonul „din dotare” şi a început să filmeze neobrăznicia şoferului. Când acesta a văzut telefonul s-a enervat, a insultat-o şi a plecat bolmojind ceva pe sub musteţi.

Cum arată totul? Ca o zi obişnuită în Chişinău.
Vrem respect de la autorităţi şi să ne trateze cum se cuvine dar nu ştim să ne respectăm pe noi înşine şi pe cei din jurul nostru.

Îndemn compania de taxi 14428 să concedieze imediat imbecilul (def: Persoană cu capacități mintale foarte reduse) care nu este capabil să gândească raţional, limpede şi să se comporte ca atare într-o situaţie de trafic. Mai ales că tot bărbatul din imagini, după cum puteţi vedea, se face vinovat de blocarea accesului/ieşirea din parcare.

Comentarii