lukoil-banenr

Nu ştim de ce exact, dar accidentele din timpul curselor auto au fost dintotdeauna picanteria unui show de excepţie. Factorul de risc, viteza, condiţiile meteo, dibăcia pilotului, strategia echipei, toate acestea la un loc şi fiecare în parte îţi poate aduce fie victoria fie înfrângerea, dacă sfârşeşti proiectat în zidul de protecţie. 

Pilot Autoexpert

Iar accidentele pe circuitul de la Nurburgring nu sunt deloc un fenomen pur întâmplător, că de altfel nu mai ajungea să fie poreclit Iadul Verde. Nicăieri altundeva în lume, pe oricare alt circuit, nu sunt înregistrate atâtea accidente câte vede zilnic Nurburgring-ul. Spectatorii de la faţa locului ştiu sigur, că în acea zi, dacă selectează virajele cele mai provocatoare, vor avea parte de „noroc” şi lecţii de şofat gratis, urmărind cum poate fi distrus un automobil în plină viteză.

Iată că mai jos, avem o mini colecţie cu o serie de accidente, toate cauzate din motive diferite, dar care au ceva în comun, dorinţa de a fi numărul unu şi ghinionul care te însoţeşte.

Comentarii