lukoil-banenr

Concept-omidă de la BMW cu 42 de roţi şi 19 motoare

Pilot Autoexpert

BMW nu a dus niciodată lipsă de modele spectaculoase, fie că vorbim despre modele mai vechi ca BMW E9 sau de monştrii de putere precum BMW X6M. Nici cele mai recente concepte nu se lasă mai prejos la capitolul aspect, însă ce puteţi vedea aici iese cu mult din acest tipar.

Iniţial creată de imaginaţia unui puşti de doar patru ani, această ciudăţenie este tot ce şi-ar putea dori un copil: arătoasă, foarte puternică datorită celor 19 motoare de Porsche, cu tracţiune 42X42 şi dotată cu un portbagaj încăpător pentru… jucării!

Uimiţi de imaginaţia şi pasiunea puştiului Eli, băieţii de la BMW USA s-au pus pe treabă şi i-au desenat maşina mult dorită, pe care au numit-o BMW 4219Eli. Imaginea de ansamblu este similară cu cea a schiţei iniţiale, însă cei de la BMW au perfecţionat conceptul astfel că rezultatul final este o „torpilă” lungă şi joasă, care respectă cu exactitate specificaţiile impuse de puşti. Chiar şi în ceea ce priveşte portbagajul special conceput pentru jucării.

După Veyron-ul Broscuţă al polonezilor şi acest proiect BMW, ne este cam greu să afirmăm că, în industria auto au mai rămas lucruri imposibile.

Comentarii