lukoil-banenr

Conceptul Infiniti Emerg-e la Geneva

Dezvelit în premiera mondiala la Geneva, Infiniti Emerg-E este chiar mai frumos decât ne-am fi a?teptat. Propulsia este alcatuita din doua motoare electrice ?i un motor pe benzina. Rezultatul? 400 cai putere ?i o accelera?ie de la 0 la 100 de km/h în doar 4 secunde. În ora?, Emerg-E nu emite nicio noxaa, datorita motoarelor electrice, autonomia fiind de aproape 50 de km. Însa, chiar ?i când intervine motorul pe combustie, emisia de noxe ramâne scazuta, atingând valori de 55 g/km de CO2.

Pilot Autoexpert

Saptamâna viitoare, la Salonul Auto de la Geneva, se va lansa conceptul Emerg-e, despre care ai citit aici în momentul în care au fost prezentate primele fotografii teaser. Cineva s-ar parea ca nu a mai avut rabdare pâna la evenimentul celor mai multe premiere din lumea auto si a dezvaluit mai multe fotografii în care conceptul cu nume inteligent si cu referinte în domeniul pornografiei auto – dupa cum a spus colegul nostru Andrei – poate fi privit pe de-a întregul.

Infiniti Emerg-e este un concept hibrid cu doua locuri, echipat cu un motor central, care va trimite puterea printr-un sistem de tractiune spate. Momentan, nu se cunoasc alte informatii legate de performantele acestui model.

Din punctul de vedere al designului, în partea frontala a conceptului Emerg-e este preluata grila specifica unor modele Infiniti, iar modelul per ansamblu îti lasa impresia ca ai în fata ochilor rezultatul unui artist pasionat de metaloplastie. Dupa ce îti capteaza atentia, jantele sugereaza ideea de miscare chiar daca modelul este prezentat static în fotografii.

Interiorul conceptului nu se lasa mai prejos, iar aici ne referim în special la aspectul neobisnuit al scaunelor sau al plansei de bord, doua elemente pe care nu le vei gasi probabil pe modelele de serie din viitorul apropiat.

Comentarii