lukoil-banenr

Concurs cu QR-Codes pentru noul Mercedes-Benz A-Class

Cei de la Mercedes-Benz apelează la publicul tânăr, camuflând noul A-Class, care va debuta la Salonul AutoGeneva 2012, într-un mod original: prin coduri QR. Vedeţi în continuare despre ce este vorba.

Pilot Autoexpert

Noua compactă premium a nemţilor a fost deja prefigurată prin apetisantul concept Mercedes-Benz A-Class, prezentat la Shanghai 2011, iar modelul de serie A-Class urmează să debuteze în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2012.

Până atunci, însă, departamentul de marketing s-a gândit să-i facă mai curioşi pe cei interesaţi, în principal pe cei tineri, propunându-le, ce altceva, o aplicaţie pentru smartphone-uri. Mai mult decât atât, Mecedes-Benz dă startul unui concurs inedit: mai multe modele A-Class camuflate vor fi puse în circulaţie în Germania, câştigâtorul urmând a primi o excursie specială la Geneva 2012, la standul Mercedes-Benz.

Găselniţa concursului constă în faptul că maşinile sunt camuflate în… QR-Codes – o dată fotografiat un astfel de cod şi introdusă imaginea în aplicaţia specială, utilizatorul este direcţionat spre pagini web speciale, parte a acestui concurs, care va demara chiar din februarie.

Comentarii