lukoil-banenr

Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach, California, adunat sub acelaşi cer, cele mai noi strălucitoare premiere, ca BMW Concept Z4, BMW Seria 8 şi Pagani Zonda HP Barchetta. Totuşi cea mai frumoasă şi apreciată maşină, care a câştigat trofeul Best of Show, a fost Mercedes-Benz S Barker Tourer.

Pilot Autoexpert

Mercedesul care a părăsit uzina în 1929, a fost pentru prima dată achiziţionat de celebrul  Earl Howe, învingătorul curselor „24 Hours of Le Mans” şi Mille Miglia. În prezent însă, maşina este deţinută de Bruce McCaw, care spune că mult timp nu s-a hotărât să restaureze decapotabila, pe motiv că, după părerea lui ea se afla într-o stare perfectă.

Până la urmă după ce a cântărit toate argumentele pro şi contra, a decis totuşi să îi dea o nouă viaţă, iar la o săptămână după aceasta a venit la Pebble Beach să o prezinte publicului.

Petru a câştiga titlul mult râvnit, Mercedesul a concurat cu peste 200 de automobile din 15 ţări ale lumii. Iar bătălia finală, proprietarul Bruce, a câştigat-o chiar în faţa fratelui său, care aparticipat la concurs cu un Ferrari 315 S Scaglietti Spyder produs în 1957.

Comentarii