lukoil-banenr

La data de 5 august 2015 în premieră, MAI a lansat concursul “Șofer disciplinat 2015” –  concurs ce vine cu un mesaj de încurajare și apreciere pentru fiecare conducător auto disciplinat, care respectă regulile de circulație și este atent la viața proprie și a celorlalți participanți la trafic, anunţă site-ul de presă al IGP. 

Pilot Autoexpert

Astfel, în perioada 5-31 august în concurs s-au înregistrat 1403 cetăţeni, iar în urma efectuării procedurii de verificare a veridicităţii datelor persoanelor participante, a fost aprobată lista finală constituită din 1018 persoane, datele cărora corespund în totalitate prevederilor Regulamentului Concursului.

Lista finaliștilor este plasată pe paginile oficiale ale MAI şi IGP, în scopul informării persoanelor privind participarea la Tombola de extragere a premiilor (data desfășurării tombolei urmând a fi stabilită suplimentar).

Reamintim că Ministerul Afacerilor Interne şi Inspectoratul Național de Patrulare al  IGP, cu suportul partenerilor concursului,  vor oferi circa 40 de premii, inclusiv cameră de bord, acumulatoare, anvelope, carduri de alimentare cu combustibil ș.a.

sursa: igp.gov.md

Comentarii