lukoil-banenr

Lansarea celui mai nou model de E-Class de la Mercedes-Benz a făcut lumea auto să fie şi mai nerăbdătoare în a afla cu ce răspuns va veni concurenţa. Şi dacă Audi A6 încă nu are un succesor, generaţia actuală fiind lansată încă în 2010, atunci BMW a venit în forţă cu cel mai proaspăt Seria 5.

Pilot Autoexpert

Ambele maşini de clasa premium de lux, trădează gradele de rudenie cu modelele vârf de gamă ale constructorilor germani, adică S-Class şi Seria 7. Aici ne referim nu doar la tehnologiile de ultimă oră, dar şi la design. Practic diferenţele între clase sunt într-atât de minore încât necesitatea de a cumpăra o limuzină poate fi pusă la îndoială.

Însă aşa cum se întâmplă deseori, clienţii care ajung în showroom, cumpără maşina judecând după aspect şi abia după pune în cântar performanţele şi dotările acesteia în raport cu alte modele. Pornind de aici, vă invit să analizaţi ambele maşini, într-o comparaţie foto (pictorial realizat de Carscoops) şi să ne spuneţi pentru care dintre acestea aţi opta şi de ce!

B1A B1B B2A B2B B3A B3B B4A B4B B5A B5B B6A B6B B7A B7B B8A B8B B9A B9B B10A B10B B11A B11B B12A B12B BMW-MERC-CARSCOOPS

 

 

Comentarii