lukoil-banenr

Corvette by Romeo Ferraris şi 677 CP

Pilot Autoexpert

Chevrolet Corvette Z06 în mânile atelierului Romeo Ferraris a devenit un adevărat Black Devil. Numele oficial al maşinii este Corvette Z06-RF care dispune acum de 677 cai putere. Se vede că tunerul italian nu a rezistat tentaţiei de a umbla sub capota legendei americane. Uriaşul motor în opt cilindri de 7.0 litri volum a fost înzestrat cu un kit Vortech ce a schimbat esenţial performanţele supercar-ului! Aşadar, cu 677 cai putere şi 823 Nm la bord, Chevrolet Corvette Z06-RF poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3.3 secunde iar 200 km/h sunt atinşi în doar 10 secunde!

Viteza maxima este şi mai impunatoăre – 340 km/h! Pentru a stăpâni această putere sistemul standard de franare a fost înlocuit cu unul mai performant cu discuri faţă de 380 mm şi etriere cu şase pistonaşe, respectiv discuri spate de 345 mm şi etriere cu patru pistonaşe. Jantele sunt şi ele pe potrivă, 19 inci pe faţă şi 20 pe spate.

Pentru o mai multă doză de agresivitate, exteriorul lui Corvette Z06-RF a fost acoperit de o folie ce imită fibra de carbon iar sistem de evacuare setat pentru a da de înţeles ce herghelie de cai stă sub capotă. La interior găsim scaune sport Recaro, inserţii de piele şi volan custom. Preţul noului super car încă nu este cunoscut.

 

Comentarii