lukoil-banenr

Deseori când analiztăm un automobil proaspăt lansat, sunt trecute în revistă practic cele mai importante detalii tehnice, printre care şi timpul de accelerare de la zero la prima sută pe cadrane. Aceste cifre au devenit deja o necesitate în a fi exprimate, la fel cum este şi consumul de carburanţi acum, pe înţelesul tuturor. 

Pilot Autoexpert

Aşa cum anual asistăm la o sumedenie de premiere mondiale, cu noi şi noi supercaruri, din ce în ce mai puternice şi mai rapide, cărora de ceva vreme li s-au alăturat chiar şi limuzinele, considerate până nu demult a fi doar luxoase, îţi vine greu să te laşi impresionat de vreun model nou.

2015_shawn_langdon_action

Cele mai populare maşini sport au coborât deja sub pragul celor patru secunde şi numai supercarurile exotice, al căror preţ trece de pragul de 1.000.000 euro se pot lăuda cu performanţe sub trei secunde. Cu toate astea, există în lume „automobile” care sunt capabile de mai mult decât atât. Vă invităm să le descoperiţi în cursa Top Fuel Dragster! Aceşti monştri accelerează de la zero la 500 km/h în 3.7 secunde!

Comentarii