lukoil-banenr

Chinezii au anunțat cînd se va lansa cel mai puterniuc crossover chinezesc produs vreodată! Acesta se numește BYD Tang și vine cu performanțe de top dar și un preț atractic raportat la performanțele sale.

Pilot Autoexpert

Cel mai puternic crossover chinesc produs vreodată vine de la BYD și se numește Tang. Acesta dispune de 505 CP și poate realiza sprintul 0-100 km/h în 4,4 secunde. Nu se cunoaște care este viteza maximă a mașinei dar cel mai probabil, aceasta va fi limitată electrconic la 250 km/h.

BYD TANG 4

Performanțele de top sunt asigurate de o propulsie pe benzină asistată de două motoare electrice. Astfel, benzinarul aspirat turbo oferă 205 CP și 320 Nm iar fiecare electromotor livrează cîte 150 CP și 250 Nm. Puterea totală a mașinii ajungînd la 505 CP și 820 Nm.

Clienții mai puțini pretențioși vor putea opta pentru o versiune mai ”modestă” care asigură o accelerație pînă la 100 km/h în 4,9 secunde.

BYD TANG 3

La capitolul design nu sunt mari surprize, chinezul preluînd elemente de la bătrînul crossover Lexus RX. Deși producătorul declară că vede ca rivali modelele germane, argumente serioase în favoare acestuia nu prea există. Nici prețul de 44 000 euro nu va putea compensa design-ul contradictoriu și calitatea modestă a materialelor.

Prezentarea oficială a crossoverului BYD Tang va avea loc la 6 iunie anul curent.

poze: carnewschina.com

BYD TANG 2

Comentarii