lukoil-banenr

Crossoverele de la Mini vor primi pachete John Cooper Works

Pilot Autoexpert

Mini anunţă introducerea unor noi pachete de personalizare pentru a face actualele Countryman şi Paceman şi mai atractive. Ele poartă logo-ul diviziei de performanţă John Cooper Works şi vor fi disponibile opţional, asemenea pachetelor estetice M, regăsite pe modelele BMW.

Mini pune la dispoziţie trei pachete: John Cooper Works Exterior, John Cooper Works Interior, John Cooper Works Chili.

Primul dintre ele, John Cooper Works Exterior, modifică aspectul general al crossover-elor şi este disponibil pe orice versiune. El vine cu o setare sport a suspensiei, jante de 18 inch din aliaj şi un kit aerodinamic.

Acesta include un spoiler frontal nou, cu prize de aer destinate răcirii frânelor, praguri laterale şi o bară spate cu deflector inclus. Nu lipsesc dungile de pe capotă, barele de amarare de culoarea antracitului, ca şi grila frontală.

La interior, pachetul John Cooper Works vine cu scaune sport îmbrăcate în tapiţerie specială Diagonal Track, volan JCW îmbrăcat în piele cu comenzi, buton Sport, praguri cu inscripţia JCW şi un plafon colorat în aceeaşi culoare antracit.

Cel de-al treilea, pachetul John Cooper Works Chili, vine cu o serie de dotări noi, printre care proiectoare de ceaţă, computer de bord, senzori de ploaie, aer condiţionat automat, un pachet de lumini şi spaţii de depozitare, ajustare pe înălţime a scaunului şoferului şi covoraşe din velur.

Comentarii