lukoil-banenr

Tunerul german Performmaster oferă acum proprietarilor de Mercedes E63 AMG o nouă doză de steroizi. Cu doar o resoftare, specialiştii atelierului îţi pot garanta un adaos de peste 100 de cai putere şi 200 Nm de cuplu motor, pentru ca în final să te bucuri de un total de 702 cai putere şi 1.000 Nm de cuplu motor!

Pilot Autoexpert

Din uzină, V8-ul de 5.5 litri volum motor, turbo-aspirat, produce în jur de 585 cai putere şi 800 Nm de cuplu motor, ceea ce nu pare a fi deloc puţin pentru un sedan. Drept dovadă sunt şi caracteristicile tehnice menţionate chiar de producător unde în cazul unui E63 S Model, sprintul de la zero la prima sută la oră durează numai 3.6 secunde. Dar, pentru cei mai înflăcăraţi, cifrele de mai sus nu sunt decât un punct de plecare spre mai mult de atât.

Pentru ei cei de la Performmaster au creat noul program de tuning. Din păcate germanii nu au comunicat timpii de acceleraţie însă au ţinut să precizeze că viteza maximă nu mai este limitată la 250 km/h ci poate urca până la 320 km/h! După cum vedeţi generaţia actuală a lui E-Class în versiunea AMG rămâne a fi în continuare un punct de atracţie major pentru tunerii auto din toată lumea, graţie motorizării sale extrem de potente.

Însă, lucrurile se vor schimba odată cu lansarea noului E-Class, iar acest lucru se va întâmpla chiar luna viitoare, în cadrul salonului auto de la Detroit. Se ştie deja că noul E63 AMG va utiliza serviciile unui alt V8, al cărui volum de lucru total se ridică la 4.0 litri, ceea ce ar putea pune probleme de fiabilitate multor companii de tuning.

wcf-mercedes-e63-amg-by-performmaster-mercedes-e63-amg-by-performmaster (1)

wcf-mercedes-e63-amg-by-performmaster-mercedes-e63-amg-by-performmaster

Comentarii