lukoil-banenr

În timp ce colegii săi de partid optează pentru locuri de parcare și respectarea ordinei în Capitală, șoferul lui Radu Mudreac, deputat în Parlamentul din partea PSRM şi președintele comisiei parlamentare pentru agricultură și industrie alimentară, parcheză pe trotuar și blochează circulația pietonilor fără nici-o griă!

Pilot Autoexpert

În ciuda faptului că un cetăţean a transmis dovada despre acest fapt în rubrica Martor Ocular, de pe site-ul pr.gov.md, de mai bine de o lună nu există un răspuns dacă acesta a fost sau nu amendat. Potrivit informației plasate în rubrica Martor Ocular, automobilul de serviciu al oficialului, o Skoda Superb, cu plăcuțe de înmatriculare RM P 021, la data de 08 iunie 2015, era parcat pe trotuarul adiacent al străzii Alba Iulia, în preajma blocului din strada Onisifor Ghibu 7/3, din sectorul Buiucani al Capitalei.

11418228_535462359935193_1999288748_n

Fapta șoferului tupeist a fost urmată și de un alt șofer, astfel martorul ocular susține că era imposibil de deplasat pe trotuar, iar pe lângă aceasta ultimul era cu un cărucior. Potrivit unor surse ale portalului Autoexpert.md, automobilul cu plăcuțele parlamentare de mai sus, este mașina de serviciu a lui Radu Mudreac, deputat al fracțiunii PSRM, președintele comisiei parlamentare pentru agricultură și industrie alimentară. Cel din urmă nu a fost de găsit la telefon pentru a confirma sau infirma cazul.

Din acest motiv nu ne putem pronunța asupra faptului dacă acesta a fost sau nu la fața locului. Totodată, reprezentanții Centrului Unic de Monitorizare a Traficului Rutier, subdiviziune a MAI care poartă răspundere directă despre materialul publicat în rubrica Martor Ocular de pe site-ul pr.gov.md, au precizat că acest caz a fost recepționat și se află în procedură, doar că există o mică problemă, persoana care a recepționat cazul este plecată pe foaie de boală până în prezent…

Totuşi cei de la CUMTR ne-au dat asigurări că vor transmite cazul unui alt inspector, iar cel târziu mâine dimineață șoferul va fi chemat pentru a fi audiat și urmează să-i fie deschis un proces verbal.

11121486_535465993268163_379593066_n

Comentarii