lukoil-banenr

Cu motocicleta în vârf de munte

Cu toate că toate sunt spectaculoase şi, în egală măsură, periculoase, cu greu ne putem imagina ceva mai puternic decât ce vei vedea mai jos. Pentru că ce-ţi este dat să vezi e, în mod variabil, un coşmar comun, fie că eşti motocicilst sau nu – acela în care eşti suspendat undeva sus de tot şi nu poţi să cobori.

Pilot Autoexpert

Se pare că unii nu se tem de astfel de scenarii – mai mult, preferă să se pună singuri în astfel de ipostază, eventual cu o motocicletă după ei. Sau, mă rog, între picioarele lor. Ia, de exemplu, tipul din imagine (a cărui identitate nu este cunoscută… încă), care călăreşte creasta unui munte cu motorul. E suficient să te uiţi la clip ca să-ţi dai seama că pericolul de a cădea şi de a-şi rupe fiecare oscior din corp (sau chiar de a se alătura celor drepţi) este prezent în mod constant de-a lungul călătoriei serene.

Dar asta nu l-a împiedicat s-o facă. Probabil că nu-i era frică, pentru că – spun unii – dacă ar fi fost să cadă, n-ar fi păţit nimic, pentru că ar fi căzut pe cojones (care sunt, fără îndoială, cele mai mari din lume).

Comentarii