lukoil-banenr

Ce este un Smart? Un automobil ultracompact, proeictat pentru mediul urban, foarte eficient, drăguţ şi absolut inofensiv. Însă, ce nu aţi (am) ştiut probabil mulţi dintre voi, este că acest vehicul micuţ ascunde un potenţial uriaş pentru tuning. Şi dacă pe internet vezi suficiente Smart-uri echipate cu motoare de Hayabusa, adevărate dragstere, atunci un Smart construit pentru off-road e ceva absolut nou.

Pilot Autoexpert

Bine, nu chiar atât de nou, pentru că proiectul îndrăzneţ are ceva ani vechime în spate, iar proprietarul acestuia, un tânăr în vârstă de 29 de ani, originar din Ucraina, a muncit mult pentru rezultatele sale. Creaţia aminteşte de un Smart doar la exterior, pentru că de la automobilul original au rămas prea puţine detalii.

În construcţia acestui off-roader, tânărul pasionat a utilizat mai multe componente şi agregate, preluate de pe automobile de marca Volkswagen, Honda şi Mitsubishi. Fără însă să precizeze ce şi unde a fost pus, putem doar presupune că unitatea diesel este cea care a fost împrumutată de pe VW. În rest, vă lăsăm pe voi să vedeţi de ce este capabil acest Smart, pentru că detaliile sunt de prisos.

Comentarii