lukoil-banenr

Când credeam că nimic nu mă mai miră, după ce am văzut o sumedenie de şoferi lipsiţi de scrupule care îţi parchează maşina chiar în faţa casei, pe trotuarele aglomerate, pe scările magazinelor, chiar şi pe terenul de joacă pentru copii, iată că se poate şi mai mult de atât!

FLYONE

Când toţi speră la un viitor mai frumos, la drumuri mai bune, la îmbunătăţirea condiţiilor de trai, ajungem să acceptăm salarii mici, mergem la compromisuri, se măresc taxele, cresc preţurile la produse şi la carburanţi şi oricum, mai există o urmă de speranţă că o să vedem lumina din capătul tunelului. Pentru ca, într-o zi frumoasă ca asta, să realizezi de fapt că nu! Nu este posibil! Suntem o naţiune de proşti care ne merităm soarta!

diselok

Şi spun asta pentru că nu putem să ne educăm nici cu binele şi nici cu răul, compatrioţii noştri, care aflându-se într-o situaţie financiară mai bună, îşi permit tot felul de batjocori, iar poliţia doarme…

INP-ul doarme…dorm şi poliţiştii din inspectorat, iar cei care stau de veghe şi amendează o fac pe furiş, cu videocamere de supraveghere, cu maşini capcană şi cu diferite trucuri care mai de care, numai să te facă să mai scoţi un ban din buzunar!

Dar pe nesimţitul din imagini cine îl pedepseşte? Avem maşini capcană care circulă pe străzi pentru a identifica maşinile parcate neregulamentar, pe cand nu avem nici măcar locuri special amenajate pentru parcări! Avem inspectori de patrulare care îşi fac „datoria” de a te amenda şi îi „iartă” pe unii pentru micile abateri. Cine o sa îi înfunde o amendă acestui „om”, care a parcat maşina sa, cu numerele de înmatriculare BL NN 010, chiar în plină stradă şi care a plecat făsă să i se mişte măcar un muşchiuleţ pe faţă, după ce a blocat zeci de alte maşini!? Cine?

Fac un apel către toţi cetăţenii şi şoferii, fiţi solidari unul cu altul, fiţi respectuoşi, fiţi mai buni, dar nu toleraţi prostia şi nesimţirea!

Comentarii