lukoil-banenr

Mulţi dintre noi/voi, cei care îşi trăiesc viaţa la apartament şi au şi un automobil în familie îşi încearcă norocul în fiecare seară în speranţa că vor găsi loc de parcare în curtea blocului, atunci când se întorc de la servici. Fără griji stau doar cei mai „gospodari”, care se bucură de un loc privat, sau, în cele mai bune cazuri de un garaj personal construit integrat la parterul blocului.

Pilot Autoexpert

Asta desigur dacă vorbim despre construcţiile de tip nou care sunt prevăzute cu asemenea facilităţi. Însă, în timp ce tu adormi liniştit că ai maşina în siguranţă, unii dintre cei mai bogaţi locuitori ai oraşului-stat Singapore, o pot avea chiar la fereastră!

Şi nu vorbim de acei oameni de afaceri care au vile luxoase pe pământ, ci despre cei mai modeşti puţin, cazaţi în apartamentele din zgârâie nori. Pentru ei, arhitectorii au prevăzut locuri speciale de parcare, dar şi ascensorul necesar, pentru ca maşina să poată ajunge la etajul la care eşti cazat! Lăsând la o parte disconfortul creat de faptul că ai de aşteptat câteva minute până „îţi aduce maşina” sau până o vezi parcată la geam, trebuie să recunoaştem că nimic nu poate fi mai frumos decât atât!

Să te trezeşti dimineaţa şi să îţi bei cafeaua chiar lângă un Lamborghini Aventador ce aşteaptă cuminte „după uşă”, în timp ce tu urmăreşti răsăritul. Pare a fi o poveste, pentru noi cei de acasă, însă nu şi pentru milionarii care deja o trăiesc!

maxresdefault

Comentarii