lukoil-banenr

Cum ar putea arăta noul Mercedes SLS AMG Black Series

Lupta pentru cel mai puternic supercar cu aspiraţie naturală se înfierbântă, în ciuda afirmaţiilor că viitorul este pentru motoarele supraalimentate. Există zvonuri că supercarul Ferrari 458 Monte Carlo va avea 620 CP, şi ar trebui să aibă, de asemenea, Mercedes un răspuns pe măsură în formă de SLS AMG Black Series.

Pilot Autoexpert

Bazându-se pe cele mai recente fotografii şpion, artistul grafic de la Wild-Speed a inventat un set de imagini teaser care arată ceea cum va fi cel mai probabil noul venit în familia Black Series a celor de la Mercedes.

Black Series a primit bosajele roţilor mai late pentru a face loc anvelopelor mai mari şi un ecartament mai larg. În partea spate a monstrului negru a crescut o aripă pentru a oferi mai multă tracţiune pe pistă. Acest lucru ar putea să nu fie pe gustul tuturor şi va fi probabil doar opţional, la fel ca şi pentru modelul AMG C63, care devine doar o aripă în pachetul aero.

Standart va fi echipat cu frâne ceramice, o suspensie foarte rigidă şi semi-slick anvelope pentru pistă.

Rămâne doar să aşteptăm prezentarea oficială care cel mai probabil va avea loc în cadrul unui salon auto ale căror culise se vor deschide în cel mai apropiat timp.

Comentarii