lukoil-banenr

Cum arată pe viu Lamborghini Veneno

Fante largi de aer crestate adânc în caroserie, înălţime care nu depăşeşte nivelul taliei unui om de statură medie, eleron şi jante gigantice completate de spoilere extraterestre care la prima vedere par ascuţite ca lama unei săbii ninja.

Pilot Autoexpert

Motorul care echipează noul Lamborghini Veneno (numele modelului înseamnă „venin” în spaniolă) este acelaşi V12 de 6.5 litri de pe modelul Aventador. Acesta este dispus central, este urcat până la 740 de cai putere şi reuşeşte să ducă modelul italian de la 0 la 100 km/h în 2.9 secunde.

Incredibil, însă Lamborghini Aventador (modelul care serveşte în calitate de schelet pentru noul hypercar unicat) are toate şansele să pară doar un copil de grădiniţă pe lângă răutatea lui Veneno. Deoarece modelul va fi produs doar în 4 exemplare (cu excepţia celui prezent la salon vor mai fi 3 unităţi, fiecare vopsit în una din cele trei culori ale steagului italian) accesul în cockpit-ul lui Veneno este restricţionat.

Curios e şi faptul următor: în afară de extravagantul proprietar, cine altcineva în afară de Batman ar îndrăzni să-şi pună mintea cu extraterestrul Lamborghini Veneno?

Comentarii