lukoil-banenr

Cum arată un tuning de 125.000 euro pentru Lamborghini Aventador

Aceasta este propunerea tunerilor de la DMC pentru posesorii supercarului italian Lamborghini Aventador LP700-4, o propunere care adună îmbunătăţiri de aproximativ 125.000 euro.

Pilot Autoexpert

Începând cu exteriorul, specialiştii companii germane de tuning au adăugat un nou kit aerodinamic, compus din numeroase elemente realizate exclusiv din fibră de carbon. Mai exact, partea frontală a obţinut o prelungire impunătoare, pragurile laterale au fost revizuite, iar partea din spate a supercarului italian este acum la pachet cu un nou difuzor de aer, plus un eleron de dimensiuni mai mult decât generoase. Lista modificărilor estetice nu se încheie însă aici, ci continuă cu accesoriile proăspat-instalate la nivelul interiorului şi realizate din aceeaşi fibră de carbon.

La partea tehnică, artileria grea este reprezentată de un plus de 200 CP, extremul Lamborghini Aventador by DMC ascunzând sub capotă un propulsor V12 de 6.5 litri complet modificat şi capabil să pună la dispoziţia celui aflat la volan nu mai puţin de 900 cai putere. Regretabil pentru moment, noile valori asociate cu performanţa nu au fost anunţate, însă nu ar fi de mirare ca cea mai recentă creaţie a tunerului german să se bucure de un set de cifre uluitoare, asemănătoare celor regăsite în fişa cu specificaţii tehnice a mai-marelui Bugatti Veyron.

Un fapt important de precizat este sunetul motorizării cu 12 cilindri în V amplificat acum şi pus în valoare de un sistem de evacuare realizat integral din titan, care se poate lăuda cu o greutate de zece ori mai mică decat cea a sistemului de evacuare oferit în echiparea standard – mai exact, 3.45 kilograme versus 34 kilograme.

Iar la final, preţul total: pentru cei curioşi, pachetul de tuning dezvoltat de DMC şi dedicat modelului Lamborghini Aventador LP700-4 este disponibil contra unei sume echivalentă cu nici mai mult, nici mai puţin de 125.000 de euro!!

Comentarii