lukoil-banenr

Ce credeaţi? Că doar şoferii maşinilor înmatriculate în străinătate îşi permit să fie obraznici şi certaţi cu legea? Ei bine nu! Chiar şi proprietarii automobilelor importate şi vămuite legal în ţara noastră, încearcă în fel şi chip să ocolească liegislaţia în vigoare.

Pilot Autoexpert

Unul dintre aceşti şmecheri a fost surprins chiar zilele trecute pe străzile din capitală iar un alt şofer din trafic s-a grăbit să îi facă o poză. În imagine se vede foarte bine faptul că şoferul a încercat să inducă în eroare camerele video de supraveghere, modificând două caractere de pe plăcuţa cu numărul de înmatriculare. Asfel în loc de C QF 192, a ieşit C CF 132.

Genial ai spune! Nu? Omul s-a gândit că e deajuns cât a fost jefuit şi nu vrea să îmbogăţească hoţii aflaţi la guvernare în continuare. Asta va fi cea mai plauzibilă scuză în faţa multor conaţionali de-ai săi. Însă, ar putea face acelaşi lucru simplu respectând regulamentul, iar astfel îşi va asigura şi siguranţa sa totodată, fără a pune în pericol vieţile celorlalţi participanţi la trafic.

De fapt, scopul acestei scamatorii, este altul. Omul vrea să conducă cum îl taie capul dar fără să răspundă de faptele sale. Scapă el de amenzi, dar nu-l va salva nimeni în caz de un accident cu final tragic.

Fiţi responsabili, stimaţi şoferi, nu fiţi şmecheri! 

Comentarii