lukoil-banenr

Cum poţi fi indirect victima unui accident rutier

De cele mai multe ori, în cazul unui incident rutier vor exista şi victime colaterale, care deşi nu au luat parte în mod direct la accident au de suferit de pe urma acestuia, urmărind putând fi chiar tragice.

Pilot Autoexpert

Pasagerii maşinii din care este realizată filmarea au scăpat ca prin minune din ceea ce ar fi putut degenera într-un accident stupid şi plin de ghinion. Mai mult, secvenţele video arată cât de mult se pot extinde repercusiunile unei coliziuni în trafic şi câte persoane nevinovate au de suferit de pe urma neatenţiei altora.

Aşa cum se poate vedea în videoclipul de mai jos, autoturismul circulă regulamentar pe sensul său de mers. Nimic nu ar fi prevestit însă ce urmează să se întâmple. Pe sens opus, un autoturism intră în coliziune cu parapetul despărţitor central, transformându-se într-o gramadă de fiare. Din mijlocul acesteia, o bucată solidă de oţel sare pe şosea şi este proiectată în parbrizul maşinii cu camera video. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, deşi la bordul maşinii se aflau o femeie şi copilul său.

Comentarii