lukoil-banenr

Cum să transformi un Audi S5 într-un RS5

Un exemplu reuşit vine din partea specialiştilor Senner Tuning, care au luat un exemplar al ultimei generaţii a modelului Audi S5 şi l-au transformata într-o versiune „light” a mult mai impresionantului RS5 Coupe – cele două automobile ale constructorului din Ingolstadt se remarcă acum prin aceleaşi spoilere faţă şi spate, lista cu asemănări încheindu-se imediat cu cele două ornamente ovale ale sistemului de evacuare.

Pilot Autoexpert

Ultima creaţie a celebrei companii germane de tuning iese în evidenţă prin grila frontală finisată complet într-o nuanţă de negru, prin accentele de fibră de carbon prezente la nivelul oglinzilor, respectiv pragurilor laterale şi prin eleroanele subtile ataşate plafonului şi portbagajului. De asemenea, nu vor fi trecute cu vederea nici jantele Work VS-XX pe 20 inch, încălţate cu pneuri Vredestein Ultra Sessanta şi servite în compania unei suspensii ajustabile de tip coilover.

La interior principalele atracţii sunt reprezentate de pielea Nappa în două culori ce acoperă scaunele şi feţele uşilor, de numeroasele ornamente realizate din fibră de carbon şi, nu în ultimul rând, de volanul cu design sport în trei spiţe, ce a fost preluat de la un exemplar al supercarului R8.

Ne luându-se în considerente faptul că aduce cu un RS5 Coupe, noul Audi S5 de la Senner Tuning se bucură în continuare de serviciile propulsorului cu care a fost echipat înainte de a ieşi pe porţile fabricii din Ingolstadt.

Comentarii