lukoil-banenr

Cum sa faci praf un Nissan Patrol din trei pasi si doua miscari

In afara masinilor prafuite de nisipul din desert, partea intunecata a lumii auto din Dubai mai include in componenta sa si experimente dintre cele mai ciudate, in care un automobil aparent banal face cunostinta cu tuningul extrem. Tuningul de extrem prost gust, mai exact.

Pilot Autoexpert

De exemplu, urmatorul Nissan Patrol al anilor ’90 s-a trezit peste noapte cu o infatisare caracteristica unei limuzine Rolls Royce Phantom. Altfel spus, SUV-ul japonez vine acum la pachet cu o parte frontala complet revizuita, ce ne-aduce aminte in cele mai mici detalii de modelul constructorului britanic. De asemenea, ghinionistul Patrol pare sa mai fi primit si un set de suicide doors, lista cu inspiratii continuand cu perechea de stopuri preluata de la un Range Rover Sport.

De asemenea, nu pot fi trecute cu vederea nici extensiile uriase pentru aripi sau spoilerul spate ce integreaza deloc armonios patru tips-uri de prost gust, chinul stilistic incheindu-se in cele din urma cu insertiile de lemn omniprezente de la nivelul interiorului.

Pentru cei interesati, Nissan-ul Patrol „rolls-royzat” este disponibil contra unei sume de 58.000 de dirhami (AED), ceea ce inseamna un cost de achizitie de aproximativ 12.600 de euro.

Comentarii