lukoil-banenr

Când ai prea mult timp dar şi banii din buzunar te cam încurcă, ţi se urcă la cap tot felul de tâmpenii iar dacă eşti mai „puternic” de fire atunci nu te dai bătut până nu îţi materializezi visul.

FLYONE

BMW-5-Series-E60-2

diselok

Doar că, există idei bune şi idei proaste. Ceea ce vedem mai jos nu ştium cum poate fi numit, dar numai „idee bună” nu e. Un bărbat, originar din Bulgaria, de unde suntimportate şi în ţara noastră toate BMW-urile umplute cu „fibră de carbon”, coadă de rechin, sigle „racing” şi tot felul de brăduleţe luminoase, a pus bazele unui nou curent. Acesta şi-a transformat sedanul E39 525d într-un Seria 5 mai nou, sau, după părerea lui, într-un E60.

Fiind ferm convins de rezultatul muncii sale asidue, care merită să fie apreciată, „pasionatul” a scos capodopera sa la vânzare, pe paginile de internet al site-ului mobile.bg, unde cere pe ea în jur de 3.300 de euro.

BMW-5-Series-E60-3

Nu că am avea ceva împotriva tunerilor, dar tot timpul mă întrebam, de ce să încerci să fii mai bun ca designerii cu clasă care sunt angajaţi la marele companii constructoare de maşini? De ce să scuipi în munca altcuiva? Acum nici E39 nu mai este, aşa cum pentru a-l readuce la starea iniţială s-ar putea să ai nevoie de mai mulţi bani decât pentru modificările aduse şi nici un veritabil E60 nu îl poţi numi.

Sărmanul Chris Bangle…

BMW-5-Series-E60-4

BMW-5-Series-E60-5

BMW-5-Series-E60-6

Comentarii