lukoil-banenr

O şoferiţă şi-a aflat ghinionul după ce a lăsat maşina sa la o spălătorie, iar în loc să o găsească lucioasă şi curată a văzut-o şifonată! Asta după ce angajatul spălătoriei, un tânăr în vârstă de 22 de ani, proaspăt înrolat, a decis să dea o tură cu maşina acesteia, iar rezulatul promenadei se poate remarca în pozele alăturate.

Pilot Autoexpert

Incidentul a avut loc într-o localitate din stânga Nistrului, informează publika.md. Se pare că băiatul a fost tentat de frumuseţea maşinii pe care tocmai a curăţat-o şi a decis că nu strică să se plimbe puţin. Doar că după mai puţin de 100 de metri a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de bordurda de beton.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, însă maşina, Toyota Camry, a fost avariată rău. Şoferul la rândul lui a avut noroc de airbag-uri care s-au dovedit a fi funcţionale iar astfel a fost protejat de eventualitatea unor răni grave.

Pentru fapta sa, tânărul riscă dosar penal, iar autorităţilor le rămâne să stabilească atât pedeapsa cât şi suma prejudiciului.

IMG_2544

IMG_2553

IMG_2546

sursa: publika.md

Comentarii